12/12 2019

AC Horsens holder på Okosun

AC Horsens holder fast i Ayo Simon Okosun. Klubben har forlænget lejeaftalen med FC Midtjylland, så den nu gælder frem til sommer.

AC Horsens holder fast i Ayo Simon Okosun. Klubben har forlænget lejeaftalen med FC Midtjylland, så den nu gælder frem til sommer.

Superligaen Grundspil

1. runde
fre 11. sep 17:00

SØN

vs

FCM

Ayo Simon Okosun har siden i sommer spillet i AC Horsens på en lejeaftale, og det bliver han ved med, indtil sæsonen er slut.

AC Horsens meddeler således, at man har forlænget lejeaftalen med den store midtbanespiller, som er ejet af FC Midtjylland.

- Det giver mest mening for mig at fortsætte i AC Horsens, for jeg har det godt i klubben og har spillet en masse i efteråret, og det er det, jeg vil, for jeg skal fortsætte med at udvikle mig, siger Ayo Simon Okosun i en pressemeddelelse.

- At jeg nu får fast spilletid betyder, at jeg igen har fysisk overskud og føler mig tilpas på banen, og det giver mig de bedste forudsætninger for at præstere på højeste niveau.

- Det har været dejligt at komme tilbage til AC Horsens, for vi har en rigtig god gruppe gutter, der gør det nemt at falde til, siger Ayo Simon Okosun.

Den store midtbanespiller blev købt af FC Midtjylland i AC Horsens i sommeren 2018. Han vendte tilbage til AC Horsens i sommer og bliver altså nu hængende lidt længere.

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0