10/9 2021

AC Horsens henter tidligere Vejle-talent

AC Horsens har fredag fået en ny spiller på holdet, da de har hentet 17-årige Jashar Beluli, som senest har været hos Vejle Boldklub.

AC Horsens har fredag fået en ny spiller på holdet, da de har hentet 17-årige Jashar Beluli, som senest har været hos Vejle Boldklub.

Superligaen Grundspil

13. runde
fredag 17:00

VB

vs

FCN

Der er ankommet et kæmpetalent til AC Horsens ifølge klubben selv, da de har skrevet kontrakt med Jashar Beluli, der er kommet til klubben på en fri transfer.

Det meddeler Horsens i en pressemeddelelse, hvor de ikke lægger skjul på, at Beluli-aftalen er et stort scoop.

- Jashar Beluli er et kæmpe talent, der primært spiller 9’er-positionen, og vi ser det som en kæmpe scoop, at han skifter til AC Horsens. Han har en fysisk god statur, et teknisk godt niveau og et fremragende venstreben. 

- Han er en målscorertype, der er i boksen, opsnuser chancer og sparker dem i kassen. 19 mål i U17 Ligaen og tre mål i U19 Ligaen taler sit tydelige sprog om, at han ved, hvor målet står. 

- Men vi skal sammen med Jashar Beluli arbejde på at gøre ham endnu bedre, og det skal blandt andet ske ved, at han træder ind i vores transitionsgruppe og skal træne kontinuerligt med førsteholdstruppen og spille reserveligakampe, siger Claus Troelsen, som Head of Coaching.

Beluli har senest været på kontrakt hos Vejle, hvor han dog ikke nåede at få debut for førsteholdet.

17-årige Jashar Beluli og AC Horsens har skrevet under på en kontrakt frem til sommer 2024.

Læs også

Horsens-scoop: Gav den bedste fornemmelse

Horsens forlænger sin aftale med Hummel

AGF sender forsvarstalent til AC Horsens

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0