7/10 2022

Aarhus F. om topstrid: Stor EfB-økonomi og Nicolaj T-signing

Aarhus Fremad-cheftræner Morten Dahm Kjærgaard siger til bold.dk, at tophold som B.93, Kolding IF og Esbjerg fB har nogle andre økonomiske muskler at spille med i topkampen i 2. division.

Aarhus Fremad-cheftræner Morten Dahm Kjærgaard siger til bold.dk, at tophold som B.93, Kolding IF og Esbjerg fB har nogle andre økonomiske muskler at spille med i topkampen i 2. division.

Aarhus Fremad kæmper med i toppen i 2. division. 

Lige nu er Kolding, Esbjerg fB og B.93 dog foran Aarhus-klubben, da Aarhus Fremad har 17 point efter ni kampe, mens topholdet B.93 har 22 point.

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Aarhus Fremad-cheftræner Morten Dahm Kjærgaard mener, at Aarhus-klubben godt kan konkurrere med de tre andre tophold. B.93, Esbjerg fB og Kolding IF har dog nogle andre forudsætninger i form af bedre økonomi. 

Aarhus-klubben vil derimod forsøge at vinde deres fodboldkampe på kontinuitet, siger Morten Dahm Kjærgaard til bold.dk. 

- Den tilgang, som har til at drive en fodboldklub og skabe et hold, er, at vi kigger på konkurrencevilkårene. Der er økonomi over tid selvfølgelig en stor spiller. 

- Når man snakker om de tre hold, så kan de alle tre træne klokken 10, og nogle har deltidssetup, fuldtidssetup eller en kombination. 

- Det giver selvfølgelig noget til lønomkostninger. Ud fra vores tal ligger vi på en ni-ti stykker i rækken, mens de tre hold har den største økonomi. Der ved vi godt, at der er en forskel på træningstid og forhold. 

- Der er nogle andre ting, som vi skal konkurrere med. Jeg har været her i to et halvt år, og der har været en stor mængde af de samme spillere, og vi har udviklet spillestilen. Den kontinuitet skal gerne være med til, at vi kan spille med i den sjove ende. 

- Der synes jeg, at hvis vi tager de tre kampe mod dem, har vi fået et point. Hvis man kigger på det, er det jo ikke meget, men vi har kunnet være med, siger Morten Dahm Kjærgaard til bold.dk, der tilføjer, at han også har stor respekt for AB som tophold. 

Ekstraordinær økonomi

Han mener blandt andet, at Esbjerg har en vild økonomi, og B.93 har også spillet med musklerne ved at hente Nicolaj Thomsen. 

- Kolding og B.93 er rigtig dygtige og har en kontinuitet. Hvis man tager Esbjerg, har de en ekstraordinær økonomi. Vi ved godt, at vi ligger i Aarhus, og beliggenhed kan godt gøre noget, siger Morten Dahm Kjærgaard til bold.dk og tilføjer:

- Efter vinduet var lukket, så man, at B.93 hentede en topspiller (Nicolaj Thomsen, red.) i Danmark ind i den danske 2. division. Der er også der, det kan gøre en forskel. 

Aarhus Fremad skal møde AB i næste spillerunde.

Læs også

Aarhus F-spiller: Vi kan dominere mod alle hold i 2. div.

Aarhus F-profil jubler: Har en masse små guldæg

Aarhus F-chef har sympati for BIF: Klaphatte ødelægger det

Aarhus F. om manglende BIF-fans: Lyn fra en klar himmel

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0