22/9 2021

AaB's Trajkovski: Angrebssamarbejde er godt

AaB's Aleksandar Trajkovski fik tirsdag sin første fulde kamp, og her nød han blandt andet samarbejdet med sin angrebsmakker Milan Makaric.

AaB's Aleksandar Trajkovski fik tirsdag sin første fulde kamp, og her nød han blandt andet samarbejdet med sin angrebsmakker Milan Makaric.

Pokalen

3. runde
FT

LYN

0 - 4

AaB

22'
0 1
Iver Fossum
Mål
31'
0 2
Milan Makaric
Mål
48'
0 3
Frederik Børsting
Mål
84'
0 4
Marcus Hannesbo
Mål

AaB var tirsdag på udebaneopgave mod Lyngby fra 1. divisionen i Sydbank Pokalen.

Nordjyderne benyttede lejligheden til at give lidt spilletid til nogle af de nye på holdet samt nogle af dem, der ikke spiller så ofte, og det viste sig at være en god idé. AaB tog nemlig fra Lyngby med en 4-0-sejr i bagagen.

To af dem, som fik en masse brugbar spilletid i benene, var de spændende nye tilføjelser til klubben Aleksandar Trajkovski og Milan Makaric, og Trajkovski var efter kampen også godt tilfreds med kampens forløb.

Nordmakedoneren lavede en assist til føringsmålet af norske Iver Fossum, ligesom han havde et par gode chancer selv, som han nok håber på at kunne omsætte til mål fremadrettet.

Og så satte han pris på første halvlegs samarbejde med Makaric, som han taler samme sprog som.

- Vi taler samme sprog, og vi har en god forståelse for hinanden. Det her var vores første kamp sammen, og jeg håber, der kommer mange flere, siger Trajkovski til Nordjyske.dk.

Det var Trajkovskis tredje kamp i den rød-hvide trøje, og hans cheftræner Marti Cifuentes begynder også at være godt tilfreds med, hvad han ser. Han vurderer nemlig, at den erfarne angriber giver holdet nye angrebsmuligheder.

Ovenpå kampen er AaB videre til Sydbank Pokalens 1/8-finaler.

Læs også

AaB med storsejr efter flere Lyngby-fejl

Lyngby-chef før pokalbrag: Presset er på AaB

AaB dominerer rundens hold i Superligaen

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0