26/5 2021

AaB'er begræder Lucas A-dom: Hård omgang

Jakob Ahlmann begræder Lucas Andersens alvorlige korsbåndsskade og fortæller, at det især oppe i hovedet er en hård omgang.

Jakob Ahlmann begræder Lucas Andersens alvorlige korsbåndsskade og fortæller, at det især oppe i hovedet er en hård omgang.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 20. feb 13:00

FCM

vs

AaB

AaB kom tidligere onsdag med den nedslående melding, at anfører Lucas Andersen er blevet korsbåndsskadet og står foran en længere ufrivillig pause.

Nyheden vækker stor ærgrelse i AaB-lejren, hvor Jakob Ahlmann selv har oplevet en lang skadesperiode på grund af korsbåndet.

- Jeg håber og tror på, at Lucas' forløb kommer til at glide nemmere, end det gjorde for mig, men det er en hård omgang især oppe i hovedet. 

- Han kommer til at have en lang periode, hvor han er væk fra holdet, og han har lige været igennem noget lignende, siger Ahlmann til Nordjyske.

AaB-backen tilføjer, at Lucas Andersen kommer til at savne glæden ved fodbold, men er samtidig sikker på, at han har styrken til at komme tilbage.

Lucas Andersen humpede tidligt ud, da AaB senest bankede SønderjyskE med 4-0 og sikrede sig en plads i Europa-playoff mod AGF på fredag.

Læs også

Kæmpe AaB-bet: Lucas A. er korsbåndsskadet

Lucas A. skadet på ny: Forstår han er påvirket

Lucas Andersen udgået efter slemt vrid

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0