30/11 2022

AaB-trup fik inddraget to ugers ferie: Helt fair

Erik Hamrén valgte at inddrage små to ugers ferie i AaB, hvilket venstrebacken Jakob Ahlmann kalder fuldt forståeligt og helt fair ovenpå sådan et efterår.

Erik Hamrén valgte at inddrage små to ugers ferie i AaB, hvilket venstrebacken Jakob Ahlmann kalder fuldt forståeligt og helt fair ovenpå sådan et efterår.

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

AaB-spillerne skulle egentlig være gået på ferie umiddelbart efter sidste Superliga-kamp den 13. november, men det lavede Erik Hamrén om på.

Svenskeren besluttede, at ferien blev forkortet med små to uger, så der var mulighed for at træne ekstra og blandt andet tage på en teambuildingtur.

AaB-spillerne går derfor først på ferie på fredag, men Jakob Ahlmann brokker sig på ingen måde over den kortere ferie, når han kigger på tabellen, hvor AaB ligger næstsidst i 3F Superligaen.

- Jeg tror ikke umiddelbart, det er ment som nogen straf, og jeg tror egentlig heller ikke, at nogen af os synes, det er unfair, i forhold til at vi stadig har en hel måneds ferie.

- Vi kan alle sammen se den situation, vi er i, og jeg tror ikke, der er nogen af os, der føler, at vi hverken havde fortjent eller havde behov for halvanden måneds ferie.

- Vi fik Hamrén midt i sæsonen, så det gør også, at vi kan komme endnu tættere på ham, og han kan sætte sit præg i endnu højere grad. 

- Jeg synes, det er fuldt forståeligt og helt fair, at det blev sådan her, siger Ahlmann til bold.dk.

I sidste uge var nordjyderne på teambuildingtur med en række forskellige aktiviteter, som du kan læse mere om her.

Læs også

Thelander om AaB-retur: Der er potentiale i truppen

AaB-trup på teambuilding: Vi blev udsat for alt muligt

AaB går i realitetsforhandlinger med europæisk investor

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0