3/2 2021

AaB tæt på offensivspiller: Det er ikke Kadrii

AaB-sportschef Inge Andre Olsen fortæller, at nordjyderne er tæt på en ny forstærkning, men der er ikke tale om Bashkim Kadrii.

AaB-sportschef Inge Andre Olsen fortæller, at nordjyderne er tæt på en ny forstærkning, men der er ikke tale om Bashkim Kadrii.

I den nordjyske 3F Superliga-klub AaB håber sportschef Inge Andre Olsen, at han kan præsentere en ny spiller i løbet af onsdag eller senest torsdag.

Han fortæller således til Nordjyske, at AaB er så langt i forhandlingerne med en transferfri offensivspiller, at han håber at kunne præsentere ham i løbet af onsdagen eller senest torsdag, hvis alt går vel til sidst.

AaB-chefen kommer ikke ind på, hvem spilleren kunne være, men han afviser, at der er tale om den tidligere Superliga-bomber Bashkim Kadrii, som rygtes på vej væk fra sin klub Al-Fateh i Saudi-Arabien.

- Jeg kan sige, at det ikke er Bashkim Kadrii, men det stemmer selvfølgelig, at der er tale om en spiller, der blev kontraktfri senest, da transfervinduet lukkede, siger han til Nordjyske.

AaB åbner sit forår onsdag aften mod FC København. Det sker klokken 20.00.

Læs også

AaB-reserve afviste skifte: Følte for at blive

AaB-chef før debut: Bliver ikke nemt for FCK

AaB-træner debuterer mod FC København

Ny AaB-lejesvend udeladt af skadesramt trup

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0