12/1 2020

AaB skal snakke med veteran og opkomling

AaB vil gerne beholde Søren Tengstedt, som har kontraktudløb til sommer, og så skal klubben have sig en sludder med erfarne Patrick Kristensen, som også har kontraktudløb.

AaB vil gerne beholde Søren Tengstedt, som har kontraktudløb til sommer, og så skal klubben have sig en sludder med erfarne Patrick Kristensen, som også har kontraktudløb.

Superligaen Grundspil

7. runde
søndag 17:00

AaB

vs

BIF

Vi er nået ind i 2020, og det betyder, at de spillere, der har kontraktudløb til sommer, er frie til at tale med andre interesserede klubber.

I AaB er der kun få spillere, der står i den situation, og direktør Thomas Bælum er helt bevidst om, hvordan tingenes tilstand er.

Én af dem, der har kontraktudløb, er erfarne Patrick Kristensen, som aldrig har været andre steder end AaB.

- Vi har en aftale om, at vi i løbet af foråret tager en snak med Patrick. Han er en kæmpe klubambassadør, som har gjort det utrolig godt, så han skal have god behandling.

- Vi følger situationen i løbet af foråret i forhold til spilletid og den slags – og der er intet hastværk i forhold til at forlænge aftalen lige nu og her, siger Thomas Bælum til bold.dk.

Patrick Kristensen har i efteråret spillet i 12 Superliga-kampe, så han får altså stadig godt med spilletid i AaB.

Tengstedt har stor kvalitet
Det kan man derimod ikke sige om 19-årige Søren Tengstedt, som blot har spillet 35 minutter fordelt på tre kampe i Superligaen i denne sæson.

Alligevel er han udtaget til U21-landsholdet, som lige nu er i Tyrkiet på træningslejr, og det siger lidt om, at det er en mand, der gerne vil holde fast i i Aalborg.

- Vi skal have en snak med Søren, når spillerne møder ind igen, siger Bælum.

- Han er ikke slået igennem på førsteholdet, men han har gjort det godt, og man bliver ikke udtaget til U21-landsholdet, hvis man ikke har stor kvalitet.

Hvad tænker du om, at han er udtaget til U21-landsholdet, selvom han næsten ikke har spillet?

- Jeg er bare glad for, at han er med. Det viser, at DBU-folkene gør deres arbejde godt. De kigger ikke bare på dem, der spiller fast i Superligaen, men også på dem der er lige i periferien. Det betyder, at man skal se nogle træninger og reserveholdskampe, og det er vi glade for, at de gør.

- Vi ser en stor stjerne i Søren, og det er vi glade for, at DBU også gør. På et eller andet tidspunkt får han sit gennembrud i Superligaen, siger Bælum.

Søren Tengstedt har tidligere været valgt på bekostning af eksempelvis Mikkel Kaufmann, som har spillet mange minutter i AaB. Lige nu er Kaufmann skadet, og det giver derfor sig selv, at han ikke er med i Tyrkiet lige nu.

Læs også

AaB'er pressede på for nyt Vendsyssel-ophold

AaB forfremmer to talenter

AaB-direktør: Abou Ali-udlån er oplagt for alle

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0