12/5 2021

AaB og Hummel stopper samarbejdet

AaB oplyser, at klubbens samarbejde med Hummel stopper efter den indeværende sæson. Parterne har arbejdet sammen siden foråret i 2016.

AaB oplyser, at klubbens samarbejde med Hummel stopper efter den indeværende sæson. Parterne har arbejdet sammen siden foråret i 2016.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 14:00

FCK

vs

AaB

Sæsonen er ved at gå på hæld i 3F Superligaen, hvor AaB, med en placering i nedrykningsspillet, ikke kan se alt for positivt tilbage, på året der gik.

Til den kommende sæson starter klubben ikke bare på en frisk på banen, for klubben skal have ny trøjesponsor, da man stopper samarbejdet med Hummel ved udgangen af juni-måned.

Det fortæller klubbens administrerende direktør Thomas Bælum.

- Vi har været glade for samarbejdet med Hummel, der har været en dygtig og seriøs partner gennem alle årene. 

 - Samtidig har vi dog også haft et ønske om at gå nye veje med vores beklædningsaftale, så derfor er vi i fred og fordragelighed blevet enige om, at samarbejdet for denne omgang ophører, siger Bælum til klubbens hjemmeside.

Hummels direktør Allan Vad Nielsen fortæller samtidig, at afslutningen af samarbejdet markeres til sidste hjemmekamp mod Vejle.

- Derfor er det også passende, at vi slutter af med en lille gave i form af en fan T-shirt til 500 udvalgte AaB-fans til sæsonens sidste hjemmekamp mod Vejle Boldklub, lyder det fra Allan Vad Nielsen.

AaB har arbejdet sammen med Hummel siden foråret i 2016, og det er fortsat uvist, hvem som kommer til at designe deres trøjer til den kommende sæson.

Læs også

VAR-formand om AaB-offside: 10 cm er meget

AaB-assistent med udløb: Vil gerne fortsætte

AaB-boss om MKK-beslutning: Forstår intet

AaB'er om VAR: Det tætteste jeg kommer PL

15 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0