29/11 2022

AaB går i realitetsforhandlinger med europæisk investor

AaB melder om positive sonderinger med en potentiel europæisk investor, så parterne nu går i realitetsforhandlinger.

AaB melder om positive sonderinger med en potentiel europæisk investor, så parterne nu går i realitetsforhandlinger.

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

AaB kan være til at få udenlandske ejere.

I september kom det frem, at selskabet ville undersøge en henvendelse fra en potentiel investor, og det har nu udviklet sig.

Tirsdag eftermiddag meddeler AaB A/S således, at man indleder realitetsforhandlinger med en potentiel europæisk investor.

- Fokus har været på at sikre fælles målsætninger, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer, der skal til for at videreudvikle klubbens sportslige sektor med AaB Akademiet som centrum.

- Disse sonderinger er forløbet positivt, hvorfor der nu indledes realitetsforhandlinger parterne imellem.

- Der er mellem parterne fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentitet, herunder eksempelvis navn og logo etc. ikke ændres.

- Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af storaktionærer og øvrige aktionærer fortsat er en del af klubben.

- AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

- AaB kan samtidig oplyse, at der sideløbende med og i tillæg til forhandlingerne med en potentiel ny investor pågår forhandlinger med AaB’s eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel, som forventes tilendebragt senest med udgangen af 2022.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0