21/5 2020

AaB forlænger en måned med fire spillere

AaB har forlænget med blandt andre veteranen Patrick Kristensen og stopperen Jores Okore frem til udgangen af juli måned. 

AaB har forlænget med blandt andre veteranen Patrick Kristensen og stopperen Jores Okore frem til udgangen af juli måned. 

Superligaen Grundspil

7. runde
søndag 17:00

AaB

vs

BIF

De danske klubber lavede i sidste uge en aftale om, at alle spillere med kontraktudløb 30. juni skulle tilbydes en måneds mere på samme vilkår. 

Det skete for at imødekommede den forlængede sæson i 3F Superligaen og 1. division, der står til at vare til netop slutningen af juli. 

Lyngby meddelte torsdag, at alle deres otte spillere med udløb har takket ja til en forlængelse, og AaB kan nu også oplyse, at deres fire spillere med udløb har forlænget med en måned. 

- Vi havde et håb og en formodning om, at der var en aftale på vej mellem parterne, og herefter har det heldigvis været en formalitet at få de fire forlængelser på plads, så vi kan gøre sæsonen færdig med den eksisterende trup.

- Hvad planerne efterfølgende er med de fire spillere, er vi i dialog med dem om, siger AaB's sportschef Inge Andre Olsen til klubbens hjemmeside.

De fire spillere er veteranen Patrick Kristensen, stopperen Jores Okore, angrebstalentet Søren Tengstedt og den canadiske angriber Aramis Kouzine, der kom til klubben i februar.

Læs også

Bo H: Forventer alle syv spillere forlænger

Jores Okore afviser matchfixing: Det gør ondt

Otte spillere forlænger en måned med Lyngby

Oddset på kort til Jores Okore styrtdykkede

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0