18/1 2022

AaB fik tjekkiske høvl i første test

AaB fik en snitter på 0-3, da tjekkiske Sigma Olomouc var for stor en mundfuld i årets første træningskamp.

AaB fik en snitter på 0-3, da tjekkiske Sigma Olomouc var for stor en mundfuld i årets første træningskamp.

Superligaen Mesterskabsspil

32. runde
søndag 15:00

FCK

vs

AaB

Trænerløse AaB er taget på træningslejr i Malta, og her blev der tirsdag fløjtet op til årets første træningskamp mod tjekkiske Sigma Olomouc. En kamp hvor Rasmus Würtz stod i spidsen for holdet.

AaB havde på forhånd meldt ud, at de ville give masser af spilletid til klubbens unge spillere, og det gav blandt andet Theo Sander chancen i målet.

AaB kom bedst ud til opgøret på nationalarenaen i Valletta og skabte kampens første chancer. Iver Fossum havde et giftigt frispark, som tjekkernes keeper måtte ud i fuld længde for at få fat i ved stolpen.

Efterhånden meldte Olomouc sig ind, og fem minutter før pausen var det et frispark til dem, som var indirekte årsag i føringsmålet.

Frisparket blev hamret mod stolperoden, og inden Sander eller andre AaB’ere kunne nå at reagere, ekspederede Vaclev Jamelka riposten i rusen til 1-0.

Efter pausen var tjekkerne generelt stærkest, og lige før timen øgede Lukas Gressak til 2-0, efter han opfangede en sløset AaB-clearing midt på nordjydernes halvdel og dansede sig igennem til afslutning.

Kasper Høegh havde et udmærket hovedstød for AaB i kampens sidste kvarter, men i stedet for en livline endte det med 3-0.

Et udspark fra Theo Sander blev headet direkte tilbage af tjekkerne, som fandt mellemrum i AaB-forsvaret og nettede ved Mojmir Chytil.

AaB møder også Trnava og Tirol ved fireholdsturneringen i Valletta.
 

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0