23/11 2020

AaB-chef om trænerjagt: Feher står stærkt

Peter Feher er en stærk kandidat til cheftræner-jobbet i AaB, fortæller sportschef Inge Andre Olsen, der fortsat har omkring fire kandidater i kikkerten.

Peter Feher er en stærk kandidat til cheftræner-jobbet i AaB, fortæller sportschef Inge Andre Olsen, der fortsat har omkring fire kandidater i kikkerten.

Superligaen Grundspil

14. runde
ons 3. feb 19:00

AaB

vs

FCK

AaB er på jagt efter en ny cheftræner, efter Jacob Friis for godt en måned siden valgte at trække sig for at hellige sig mere tid med familien.

AaB's sportschef, Inge Andre Olsen, fortæller efter kampen mod FC Nordsjælland, at der ikke er så meget nyt, men at man fortsat overvejer flere kandidater.

- Vi har nogle interessante kandidater, og vi arbejder på at indhente flest mulige referencer. Som vi har sagt, skal vi bruge den tid, vi har brug for, siger Inge Andre Olsen.

- Det er svært at sige noget konkret om det, for vi har vores kandidater, men der kan komme flere til. Peter Feher er også en stærk kandidat.

- Derudover er der jo Covid-19, og nogle af kandidaterne bor uden for Danmark, så det er lidt svært at mødes ansigt til ansigt. Der er jo restriktioner.

Hvor stærkt står Peter Feher?

- Han står jo stærkt. Jeg synes, vi ser bedre og bedre ud. Han har fået skabt et Feher-touch på holdet, så det har set fint ud. Han skal bare køre på.

- Vi skal sørge for, at vi har en god proces. Det er vigtigt for AaB, og så kan det være, at vi ender med at sige, at det bliver Feher.

Hvor mange kandidater har I i spil lige nu?

- Vi har vel cirka fire. Men det er lidt dynamisk, for vi kan jo have samtaler med nogen, der har sagt nej på et tidspunkt, og som så kommer tilbage ind i løbet. Det er lidt svært at sige, hvor mange det præcist er, men cirka fire.

Erik Hamren spøger fortsat
Er Erik Hamren et bud?

- Han har gjort det fantastisk i AaB tidligere, og det er en træner, som har vist gode resultater, siger Inge Andre Olsen.

- Det er jo et navn, vi kender godt, og når vi nu har sagt, at vi vil have en profil, der er fra Skandinavien, eller som har været i skandinavisk fodbold, er Hamren jo selvfølgelig også på den liste.

- Vi har et udtryk, som vi ønsker at føre videre. Det arbejde, som Jacob Friis har leveret sammen med staben, har været godt, og nu vil vi bygge lidt på offensivt.

Er der chance for, at I træffer en beslutning inden efterårssæsonen er slut?

- Ja, det er der chance for. Vi arbejder så hårdt, vi kan. Vi kommer ikke til at ansætte nogen, vi ikke har mødt, og det har vi ikke altid kontrol over på grund af grænserne. Vi må være tålmodige, siger Inge Andre Olsen.

Peter Feher har hentet to sejre og en uafgjort i Superligaen, mens det også er blevet til avancement i Sydbank Pokalen under hans ledelse.

Læs også

AaB-chef: Ville være fedt at slå FCK med Ståle

AaB-boss om Hamrén: Et interessant navn

AaB-boss: Ny træner står ikke hugget i sten

AaB snakker med tre-fire interessante trænere

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0