30/9 2022

AaB-boss om mulig nedrykning: Vi har ingen plan for det

AaB-bestyrelsesformand Torben Fristrup har ingen plan for, hvad der skal ske, hvis AaB ender med at rykke ned fra 3F Superligaen, da de slet ikke tænker på nedrykning.

AaB-bestyrelsesformand Torben Fristrup har ingen plan for, hvad der skal ske, hvis AaB ender med at rykke ned fra 3F Superligaen, da de slet ikke tænker på nedrykning.

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

AaB har haft en forfærdelig start på sæsonen, som endte med at koste Lars Friis jobbet i Nordjylland.

Nordjyderne er placeret næstsidst i 3F Superligaen, hvor det kun er blevet til ni point efter ti kampe, og derfor vil alarmklokkerne om mulig overlevelse normalt ringe.

Det gør det dog ikke hos AaB, som faktisk ikke har en plan for, hvad der skal ske, hvis det skulle ende med en nedrykning efter denne sæson, siger bestyrelsesformand Torben Fristrup til TV3 Sport.

- Det vil jeg slet ikke snakke om på nuværende tidspunkt, da der er mange point at spille om endnu.

Men I må da have en plan for, hvis I rykker ud?

- Men vi tror ikke på, at vi rykker ud.

Så der er ikke nogen plan?

- Nej, det er det ikke. Vi snakker ikke om nedrykning. 

Det er kun Lyngby, som er dårligere placeret end AaB, men det ser Fristrup dog ikke som noget bekymrende, da der har været gode takter i Aalborg.

- Nej, det synes jeg ikke. Vi har spillet nogle gode kampe ind imellem, som blandt andet mod FC København, hvor målmanden lavede et par fejl. 

- Vi har også spillet en god kamp mod AC Horsens, så vi har spillet flere gode kampe, hvor det bare er tippet til modstandernes side. Det må vi jo erkende, sådan er det. Tabellen lyver jo ikke, siger I jo, så der må vi nok høre efter.

Fredag aften skal AaB forsøge at komme tilbage på sporet, når OB kommer forbi Aalborg Portland Park, hvor der er kampstart klokken 19:00.

Læs også

Hamrén ryster posten - debutant og Ross får chancen

Tidl. AaB-talent i Skive fik sportsbrok: Øv-start

Hamrén lukkede AaB-træning for at undgå spioner

AaB-boss fastslår: Inge André stod for Lars Friis-fyring

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0