8/5 2021

AaB-boss om MKK-beslutning: Forstår intet

Inge André Olsen kalder det ekstremt mærkeligt, at Mads-Kristoffer Kristoffersen ikke så Tim Pricas mål på VAR-skærmen, før det blev annulleret.

Inge André Olsen kalder det ekstremt mærkeligt, at Mads-Kristoffer Kristoffersen ikke så Tim Pricas mål på VAR-skærmen, før det blev annulleret.

Superligaen Nedrykningsspil

29. runde
FT

OB

1 - 0

AaB

45'
1 0
Bashkim Kadrii
Mål

Var Tim Prica klart og åbenlyst offside?

Det er det helt store spørgsmål i kølvandet på fredagens Superliga-kamp i Odense, hvor OB besejrede AaB med 1-0. Prica scorede til 1-1 i overtiden, men scoringen blev altså annulleret for offside til stor utilfredshed for den nordjyske lejr.

Efter kampen kom det frem, at svenskeren var cirka ti centimeter offside, men AaB-sportschef Inge André Olsen fatter ikke, hvorfor dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen ikke selv skulle se situationen igen, men blot annullerede målet efter input fra VAR.

- Jeg synes, det er ekstremt mærkeligt, at når vi har indsat sådan et VAR-system, at dommeren ikke tager sig tid til at gå ud og se på skærmen, for det er jo dommeren, som skal træffe beslutningen – ikke VAR-vognen.

- VAR-vognen giver information, som jeg har forstået det, og så skal dommeren gå til skærmen og se, om han er enig. Det viser sig vel, at det er et stykke under det, der er clear and obvious. Jeg kan ikke se, at der er offside, men jeg ser det jo med AaB-øje.

- Det var en vældig mærkelig afgørelse, men ikke i VAR-vognen, for jeg tror, de gør deres arbejde og giver besked, men den beslutning, som dommeren træffer uden at løbe ud til skærmen og se, forstår jeg ingenting af, siger Inge André Olsen.

AaB's Kristoffer Pallesen udtalte efter kampen, at han synes, brugen af VAR begynder at minde om Premier League-tilstande.

Læs også

AaB'er om VAR: Det tætteste jeg kommer PL

AaB vil sælge Rinne og give 'gulddreng' plads

AaB-træner om VAR-dom: Må acceptere det

Thelander: Offside ser ikke ud af meget

Kadrii blev matchvinder imod AaB

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0