14/3 2011

Wass: Ser mig aldrig i en FCK-trøje

Brøndbys Daniel Wass er endnu uafklaret omkring sin fremtid, men han udelukker kategorisk muligheden for, at han nogensinde skal til FC København.

Brøndbys Daniel Wass er endnu uafklaret omkring sin fremtid, men han udelukker kategorisk muligheden for, at han nogensinde skal til FC København.

Superligaen Grundspil

14. runde
søndag 15:00

FCK

vs

VB

Brøndbys Daniel Wass gjorde igen i går opmærksom på sig selv, da han for anden kamp i træk kom på på tavlen i 2-0 sejren over SønderjyskE. Fremtiden for Brøndby-profilen er fortsat usikker, og han har mere end antydet, at han ikke skal til Benfica, som det ellers hidtil har været formodet.

Det har åbnet op for spekulationerne, og én af dem har gået på, at han kunne tage det 'forbudte' skifte til rivalerne FC København som afløser for Zdenek Pospech.

Men det kommer ikke til at ske.

- Man kommer aldrig til at se mig i en FCK-trøje. Jeg vil gerne love, at det ikke kommer til at ske nogensinde. Så er det vist slået fast, siger Wass til bold.dk.

Den 21-årige Wass har kontraktudløb til sommer og kan forhandle frit med en ny klub.

- Der kan ske noget hvornår som helst. Det er ikke til at sige. I må bare vente og se, siger Wass.

Wass har offentliggjort, at han ikke forlænger med Brøndby, som han dog gerne slutter sig til igen på et senere tidspunkt i karrieren.

Læs også

Wass afviser skifte til Benfica

Wass: Håber at vende tilbage til Brøndby

Wass tabt for Brøndby

57 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0