12/10 2007

Esbjerg skriver med Braithwaite

Esbjerg har skrevet en treårig ungdomskontrakt med Martin Braithwaite, der hidtil har gået på FC Midtjyllands fodboldakademi.

Esbjerg har skrevet en treårig ungdomskontrakt med Martin Braithwaite, der hidtil har gået på FC Midtjyllands fodboldakademi.

Superligaen Grundspil

3. runde
I dag 15:00

FCM

vs

Rande

Efter en periode på FC Midtjyllands fodboldakademi, har 16-årige Martin Braithwaite valgte at benytte en fortrydelsesklausul i sin aftale med FCM. Offensivspilleren vælger i stedet at vende hjem til Esbjerg, hvor han har spillet siden drenge-årene.

- Det har naturligvis været en stor beslutning for Martin at træde ud af kontrakten med FC Midtjylland, og vores talentchef Michael Pedersen har gjort et stort forarbejde ved at være i tæt dialog med Martin og hans familie i nogen tid. Vi er glade for at have ham tilbage i EfB, idet vi med hans fine teknik og spilforståelse betragter ham som en spiller med stort potentiale, siger sportsdirektør Niels Erik Søndergård til klubbens hjemmeside.

Braithwaite, der spillede sine helt unge år i Sædding-Guldager, skal spille på vestjydernes hold i ynglingeligaen. Han har skrevet under på en treårig ungdomskontrakt med Esbjerg.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0