1/3 2011

Club Brügge henter Brylle hjem

Kenneth Brylle, der ved årsskiftet stoppede som træner i Hvidovre, er fra 1. juli blevet ansat som angrebstræner og scout i sin tidligere klub Club Brügge.

Kenneth Brylle, der ved årsskiftet stoppede som træner i Hvidovre, er fra 1. juli blevet ansat som angrebstræner og scout i sin tidligere klub Club Brügge.

1. Division A

21. runde
søndag 12:30

CLB

vs

GEN

Tilbage i 1986 hentede belgiske Club Brügge danske Kenneth Brylle til klubben. Angriberen blev hurtigt en stor succes i klubben, som han var med til at føre til det belgiske mesterskab, inden han i 1989 rykkede videre til Germinal Beerschot.

Nu er Brylle imidlertid tilbage i Brügge. Den professionelle karriere som spiller er for længst slut for 51-årige Brylle, men siden fodboldstøvlerne blev stillet på hylden, har han ernæret sig som træner.

- Jeg blev ringet op af Brügge i går, og de spurgte om jeg har lyst til at være en del af deres nye team. Det har jeg, så jeg tog herned allerede i går og vi fik snakket sammen. Det de kom med var noget jeg godt kunne tænke mig, så jeg er lige blevet præsenteret, siger Brylle til bold.dk.

- Fra 1. juli, hvor jeg starter, skal jeg være angrebstræner og scout i klubben. Jeg har lavet en kontrakt uden endestation, altså en funktionærkontrakt, så det handler bare om at køre på.

Brylle stoppede i Hvidovre ved årsskiftet, og de to måneder uden job har været frygtelige for træneren.

- Jeg har været to år i Danmark, hvor jeg har fået vist hvad jeg står for. Jeg har desværre været uden job de seneste to måneder, og jeg er så meget fodboldmennesker, at det er for længe. Og når jeg så får et tilbud fra en storklub i Belgien, kan jeg ikke sige nej, siger Brylle.

Kenneth Brylle har tidligere i karrieren været træner i en række små belgiske klubber.

jesper@bold.dk

Læs også

Brylle: Har lagt billet ind hos Viborg

Brylle: Må væbne sig med tålmodighed

Brylle: I Belgien erkender man sine fejl

Brylle håber på en ordentlig afslutning

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0