4/6 2022

35-årig sendte Tenerife tættere på oprykning

Tenerife er klar til playoff-finalen om en plads i La Liga, efter at Enric Gallego førte dem til 2-1-sejr over Las Palmas.

Tenerife er klar til playoff-finalen om en plads i La Liga, efter at Enric Gallego førte dem til 2-1-sejr over Las Palmas.

Segunda División Slutspil

semifinale
FT

LAS

1 - 2

TEN

4'
0 1
Enric Gallego
Mål
45'
0 2
Enric Gallego
Mål på straffe
71'
1 2
Eric Curbelo
Mål
90'
1 2
Pejino
Rødt kort

Der var stormøde på De Kanariske Øer lørdag aften, hvor de evige rivaler fra Las Palmas og Tenerife duellerede om en plads i playoff-finalen om oprykning til La Liga.

Gæsterne fra Tenerife kom med det bedste udgangspunkt til den afgørende playoff-semifinale, efter at have vundet det første opgør 1-0.

Allerede efter fire minutter begyndte spændingen at fise ud af opgøret. Enric Gallego vandt en duel med Las Palmas’ keeper og stangede Tenerife i front.

35-årige Gallego har La Liga-fortid i klubber som Huesca, Getafe og Osasuna, og måske kan han snart tilføje en fjerde LaLiga-klub til cv’et.

Han gjorde i hvert fald sit og bragte Tenerife på 2-0 i den dybe overtid af første halvleg ved at omsætte et straffespark.

Las Palmas reducerede en enkelt gang i kampens sidste 20 minutter, men Tenerifes avancement kom aldrig i fare.

De møder nu Eibar eller Girona i et dobbeltopgør om forfremmelse til La Liga. Vinder de her, er ni år i Segunda Division forbi for ferieøens stolthed.


 

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0