30/11 2022

10 tunesiske spillere er født i Frankrig: Specielt for vores familier

Der er hele ti tunesiske spillere, som er født i Frankrig. De to nationer mødes i VM-kampen onsdag aften, men her slår Montassar Talbi, som også er franskfødt, at det ikke betyder noget for spillerne.

Der er hele ti tunesiske spillere, som er født i Frankrig. De to nationer mødes i VM-kampen onsdag aften, men her slår Montassar Talbi, som også er franskfødt, at det ikke betyder noget for spillerne.

Aissa Laidouni, Ellyes Skhiri, Naim Sliti og Dylan Brown. Det er fire ud af i alt ti spillere fra det tunesiske landshold, som faktisk er født i Frankrig.

Der venter dem derfor et specielt opgør onsdag, når Tunesien skal forsøge at slå franskmændene i jagten på en plads i VM's ottendedelsfinalerne.

Montassar Talbi er også en af de ti franskfødte spillere, som dog fortæller, at det nok mere er en særlig oplevelse for venner og familie.

- Jeg er blevet spurgt om dette mange gange af venner og familie, men det er jo bare en fodboldkamp for mig. Selv om vi spillere er født i Frankrig, så bærer vi Tunesien-trøjen og giver alt for en sejr. 

- Så det er nok mere specielt for vores familier, som er i Frankrig, men som spiller vil du spille så godt som muligt for ens landshold, lyder det fra Montassar Talbi.

Landstræner Jalel Kadri er enig med sin profil Talbi.

- Ja, vi har en stærk historie, som linker Frankrig og Tunesien sammen. Men vi respekterer alle hold, heriblandt Frankrig, der er verdensmestrene. Vi har selvfølgelig mange spillere, som er født og bor i Frankrig, men det kommer ikke til at påvirke kampen mellem de to hold.

- Så det er lige meget, hvor spillerne er født, fordi de går alle efter at vinde.

Nedenfor kan I se en oversigt over samtlige af de ti spillere, som er født i Frankrig, men repræsenterer Tunesien.

Mouez Hassen
Montassar Talbi
Nader Ghandri
Dylan Brown
Wajdi Kechrida
Hannibal Mejbri
Aissa Laidouni
Ellyes Skhiri
Wahbi Khazri
Naim Sliti

Læs også

VM-nedtur kan koste for tunesisk landstræner: Er du interesseret i jobbet?

Tunesien kan sende Danmark ud af VM: Intet er umuligt

Skidt nyt for Danmark: Franske reserver garanteres spilletid

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0